Lidmaatschap Bewust Vechtdal

Wat fijn dat je je wilt aanmelden als partner van Bewust Vechtdal en zo bijdraagt aan de missie Samen op weg naar een bewust en gezond Vechtdal.

Je kunt je hieronder inschrijven. De coordinator van Bewust Vechtdal, Dianne Otter, neemt dan graag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

1. Kies het gewenste abonnement

Kijk bij tarieven om te zien wat de opties zijn en bij Rubrieken overzicht voor de keuzemogelijkheden per vermelding.

Tarieven zijn BTW vrij.

  • Bij je abonnement is het lidmaatschap van het netwerk inbegrepen.
  • Je vermelding en activiteiten worden automatisch ook opgenomen op de landelijke websites BewustNetwerk.nl en BewustAgenda.nl.
  • Na verwerking van je inschrijving ontvang je je wachtwoord, en kun je na inloggen zelf je account, afbeeldingen en vermelding beheren en kun je tevens zelf agenda items en/of bewust deals toevoegen aan je account.
  • Het abonnement is per jaar. Na elk jaar wordt doorlopend verlengd met een maand opzegtermijn.
2. Bedrijf / Organisatie / Adresgegevens
3. Contactpersoon
4. Login gegevens

Je gebruikersnaam kan alleen uit letters en cijfers bestaan, geen leestekens en geen spaties. Na verwerking van je aanmelding ontvang je je wachtwoord waarmee je in kunt loggen om je vermelding verder in te vullen en aan te passen en foto's bij je profiel te plaatsen.

5. Heb je opmerkingen / vragen?
6. Algemene Voorwaarden / Inschrijving verzenden

Lees hier onze voorwaarden en privacy statement.

 

Voor problemen met inloggen, kun je een vraag stellen aan Login Support of neem contact op met de coordinator via het contactformulier.