Wie zijn we

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Vechtdal Overijssel is het gebied van Gramsbergen bij de grens met Duitsland, Hardenberg, Reestdal, Ommen, Reggedal, Vilsteren, Dalfsen, Staphorst en Zwolle. Het is de bijzondere rivier de Overijsselse Vecht die ons verbindt.

Bewust Vechtdal is een netwerk die vanaf 1 januari 2022 is gestart van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven; er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Vechtdal die je verder kan helpen.

Coördinator

Coördinator

Ik ben Renate Voetstra en per 1 januari 2022 gestart als coördinator van Bewust Vechtdal. Afgelopen zomervakantie ben ik verhuisd naar Hardenberg en was op zoek naar een netwerk op het gebied van bewustzijn. Aangezien ik deze niet kon vinden, heb ik besloten om zelf een netwerk op te starten.

Ik heb een eigen centrum voor bewustzijnsontwikkeling met de naam Vedanta en heb jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen, zowel individueel als in een groep. Ik geef de cursussen Intuïtief Ontwikkelen en denk dat in een tijd waarin we soms niet meer weten wat waar of niet waar is, het steeds belangrijker wordt om te vertrouwen op je eigen gevoel/intuïtie. 
Wat ik leuk vind aan dit werk is dat ik zelf ook in ontwikkeling blijf en mijn creativiteit kan gebruiken om de essentie naar voren te halen. Ik gebruik daarbij mijn heldere vermogens, welke sterk ontwikkeld zijn.

Het is mijn doel om alles wat zich binnen het Vechtdal afspeelt op het gebied van bewustwording, gezondheid en duurzaamheid op een centrale plek zichtbaar te maken voor alle Vechtdalers, zodat persoonlijke ontwikkeling en gezond leven toegankelijker wordt dan ooit.

Ik ben net begonnen, maar voel de enorme potentie van dit netwerk. Ik hoop dat zoveel mogelijk professionals en organisaties meedoen en dat we met elkaar zorgen voor een nieuwe dimensie in het Vechtdal.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!