Bea Hermans coaching en workshops

Bea Hermans coaching en workshops
Kloosterhaar

In mijn praktijk werk ik vooral met IEMT. Met IEMT kom je vaak snel verder in het verwerken van (oude) herinneringen en het loslaten van blokkades. Je hoeft niet uitgebreid te praten maar gaat snel naar de kern van je probleem en het ontstaan ervan.

IEMT is een veelzijdige methode, aangevuld met inzichtoefeningen, oefeningen uit andere methodes zoals systemisch werk (familieopstellingen) en bijvoorbeeld creatieve therapie wordt het ingezet voor het werken aan een positiever zelfbeeld, verminderen van stressbronnen, beter zelfbewustzijn, versterken van kwaliteiten, werken aan fobieën en het verwerken van blokkades en angsten die door gebeurtenissen in het verleden zijn ontstaan. IEMT kan ook ondersteuning bieden bij het stoppen van ongewenste (eet) gewoontes of andere verslavingen. 

IEMT wordt ingezet als middel om grenzen te herstellen. Prettiger grenzen tussen jou en belemmerende emoties, jij en anderen, jij en stressbronnen en ga zo maar verder.

Een IEMT sessie kan ook worden gebruikt om richting te vinden als je op een 'keuzepunt' in je leven staat, erachter te komen waar je kracht ligt en waar je echjt voor wilt gaan.

Naast IEMT en het begeleiden en coachen van mensen geef ik workhops waarin gewerkt wordt met textiel, ook hier streef ik met de deelnemers naar ontspanning.

Over Bea Hermans coaching en workshops


Bea Hermans Integral Eye Movement Therapie (IEMT)

Bea Hermans

Emtenbroekerdijk 33
7694 TJ Kloosterhaar

Bea Hermans coaching en workshops