Heel | Holistische massage en bewustwording

Heel
De Krim

Door ons hart te volgen is er een fijne plek ontstaan op de grens van Overijssel en Drenthe. Waar ruimte is om te helen, te werken aan bewustzijnsontwikkeling en meer….

Waar ben jij naar opzoek?

Wil jij met jezelf aan de slag? Ontspanning? De rust ervaren, van onze heerlijke plek in de Krim, in ons gastenverblijf?

Lichaamswerk                                                                                                                                                                                         

Lichaamswerk laat je tot inzicht komen om zo oude emoties te ontladen. Oude emoties hebben invloed op het dagelijks leven. Ze maken dat je reageert vanuit oude patronen. Patronen die je nu niet meer dienen.

Ik help je met naar binnen kijken, voelen en ontdekken wat er speelt en welke oude patronen en emoties jouw leven bepalen. Zodat jij mag loslaten wat je niet meer dient. En de liefde voor jezelf mag voelen.

~Vanbinnen weet je alles!~

Ik begeleid je liefdevol een stukje op jouw pad….

Integrale ontspanningsmassage

Is thuiskomen bij jezelf…. Contact maken met wat er is. Alles mag er zijn, niets hoeft weg. Dan kan er ruimte ontstaan. Dus niet wegdromen, maar aanwezig zijn en voelen wat er speelt. In contact met je lijf, emoties, gedachten en ingevingen, ontstaat er rust.

Ontspannen & overnachten

Voel je welkom om bij ons een retreat te boeken voor meerdere dagen. Op ons mooie plekje in de Krim op de grens tussen Overijssel en Drenthe, kom je helemaal thuis bij jezelf.

Wat heb jij nodig om te ontspannen en tot rust te komen?

Even helemaal niets? Gewoon zijn in de tuin, jacuzzi of de natuur in? Een massage of een ontspannen klankbehandeling? Of wil je echt ontdekken waar je klacht vandaan komt met een sessie lichaamswerk? Stel je eigen retreat samen.

Over Heel

Je bent goed zoals je bent!

In 2016 was ik deelnemer van een weekend in persoonlijk ontwikkeling. Hier startte voor mij de reis, naar wat nu Heel is geworden. Ik kwam daar voor het eerst mijn angst tegen en ontving een massage van een holistisch masseur waardoor ik mocht voelen dat ik goed ben zoals ik ben. Op zoek naar een holistisch masseur bij mij in de buurt, stuitte ik op de opleiding van Positive Touch.

Volg je hart, gebruik je handen en intuïtie!

Deze drie spreuken kruisten steeds mijn pad. Een pad welke een andere wending kreeg, doordat ik steeds meer naar mijzelf kon luisteren. En bovenal doordat ik steeds meer kon gaan voelen.

Jaren was ik werkzaam als (kinder)verpleegkundige, om er in verschillende settings steeds weer achter te komen dat ik goed ben in wat ik doe, maar dat dit ten koste gaat van mijzelf.

In 2017 werd mijn hart definitief getrokken naar de opleiding tot integraal masseur bij Positive Touch en ben ik mijn intuïtie achterna gegaan. Ik kwam erachter dat ik energie krijg van het geven van massages. Na het behalen van mijn diploma(2018) ben ik doorgegaan met het holistisch jaar, welke ik in 2019 heb afgerond.

Liefde voor jezelf voelen!

Ik ben liefde voor mezelf gaan voelen en wil deze graag met Heel mijn hart delen met jou.

Ga je mee op reis?

Ik ga graag samen met jou de uitdaging aan, op zoek naar de antwoorden in jou.


Heel

Martine Hulsink

Dommerswijk 23
7782 PB De Krim

Heel | Holistische massage en bewustwording