Terug naar vertrouwen in jezelf en het leven

coachingspraktijk Marieke
Schuinesloot

Ik help vrouwen die terug willen naar een rots vast vertrouwen in hunzelf en in de wereld en vanuit puur- en eerlijkheid hun eigen waarheid willen spreken, zonder chroom en angst.

Ik help vrouwen met zichzelf te verbinden en terug te komen bij hun innerlijke puur-, eerlijkheid en rust. Vanuit daar voel jij je rotsvaste vertrouwen weer in jezelf en in het leven en durf je jouw eigen waarheid te voelen en te spreken. Door mijn methodes maak jij je los van overtuigingen, belemmeringen en opgelegde afspraken en ga je enorme stappen in jouw proces maken en voel je de kracht en het zelfvertrouwen weer tot in je tenen stromen.  

De methodes die ik hiervoor gebruik zijn:

Ademmethodes

Visualisaties

Lichtkrachtmeditaties

Bewustwordingstechnieken

Energiewerk

Coaching van binnenuit

Natuurcoaching

 

 

Over coachingspraktijk Marieke

Ik ben Marieke van Lenthe woon in het groene, rustige dorpje Schuinesloot. Ben al jaren getrouwd en we hebben samen twee hele mooie dochters.

Toen ik 17 was overleed mijn moeder plotseling en drie jaar later vond ik mijn vader. Hij vond het leven niet meer leuk en vond het tijd om terug te keren naar huis. Dit was een enorme verdrietige tijd. Kwam in een depressie, zo erg dat ik ook vaak dacht om er uit te stappen. Ik leefde vanuit mijn hoofd en zorgde ervoor dat ik niet hoefde te voelen. Dit heb ik jaren gedaan, het heeft me veel geleerd, maar was ver van mijzelf verwijderd geraakt. Ik heb in deze tijd veel alleen gedaan, had geen professionele hulp en had, naast mijn vriend, ook weinig mensen om mij heen die mij aandacht gaven of hulp boden. Een enorme eenzame tijd, maar die mij nu naast mijn opleidingen een ervaringsdeskundige maakt. Alles wat ik zelf heb doorlopen in mijn leven, kan ik nu inzetten in mijn eigen bedrijf. Door mijn opleidingen houd ik mijzelf scherp en breid mijn kennis steeds meer uit.

Mijn missie is dan ook: Ik ben er van overtuigd wanneer wij vrouwen met onszelf verbinden en vanuit onze puurheid en uit vertrouwen onze waarheid spreken. Wij enorme stappen maken in ons eigen proces en daarnaast een mooie bijdrage leveren aan de geboorte van de nieuwe wereld. Als wij vrouwen dit vertrouwen tot in onze tenen voelen, nemen wij anderen hierin mee. Creeren wij gezamenlijk een mooie nieuwe wereld, waar verbinding, vertrouwen, puurheid en liefde altijd op één staat. En wordt het leven zoals het is bedoelt!


coachingspraktijk Marieke

Marieke van Lenthe

Schuineslootweg
7777RH Schuinesloot

Terug naar vertrouwen in jezelf en het leven