Nieuwsbrief BewustVechtdal

Bewust Vechtdal verwelkomt Angelique Anbergen van Praktijk voor bewust-ZIJN in Dalfsen.

Angelique Anbergen is sinds 2019 de trotse eigenaar van Praktijk voor bewust-ZIJN in Dalfsen. Ze heeft een Verpleegkundige achtergrond en heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld met opleidingen om oorzaken van beperkingen, acceptatie, pijn en verdriet in breder perspectief te zien. Ze heeft zelf ervaren dat vanuit Holisme gezien niets op zichzelf staat. Alle niveaus van ons ZIJN, beïnvloeden elkaar voortdurend. Haar expertise ligt op het Beter ademen, Reiki behandelingen en Holistisch coachen. Zowel mannen als vrouwen boven de 18 jaar zijn van harte welkom. Ze kijkt ernaar uit om je te ontmoeten!

Welkom Angelique!

Bewust Vechtdal zoekt professionals om het netwerk uit te breiden.

Toen ik vanuit Zwolle naar Hardenberg verhuisde was ik op zoek naar een netwerk op het gebied van bewust en duurzaam leven. Dat was in deze regio niet te vinden. Het netwerk BewustVechtdal bleek eerder bestaan te hebben, maar was ook weer opgeheven. Ik vond dat jammer en besloot om de uitdaging aan te gaan om zelf een netwerk op te zetten die professionals en ondernemers op het gebied van bewust en duurzaam leven op de kaart zetten in deze regio.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan in deze tijd waarin we worstelen met allerlei uitdagingen die op ons pad komen. Toch lijkt het mij daarom des te belangrijker om ons te verbinden met elkaar en een manier te zoeken om elkaar te ondersteunen in het ondernemerschap.

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Wat voor de één goed is hoeft voor de ander helemaal niet goed te zijn. Daarom is BewustVechtdal de plek waar mensen overzicht hebben en kunnen kiezen welke professionals er in deze regio zijn. Het leuke is dat je als professional ook te vinden bent in het landelijke netwerk.

Regelmatig worden er workshops en lezingen aangeboden voor professionals. Dit kan zijn voor het bouwen van je website, klantenwerving, profesionalisering, jezelf presenteren, etc..

Ook kun je jouw activiteiten kenbaar maken op de website, waardoor ze mede meegenomen worden in de lokale advertenties. Heb jezelf leuke ideeën voor het netwerk, dan zijn deze van harte welkom. Het is een netwerk van en voor ons allemaal.

Hartelijke groet,

Renate Voetstra
Coördinator BewustVechtdal