Nieuwsbrief december 2022 BewustVechtdal

Het vriest en kraakt buiten. De kerst staat voor de deur en aanstaande vrijdag kun je alvast sfeer komen proeven bij de Moonlight Shopping in Dedemsvaart.

Wanneer de zon plaats maakt voor de duisternis, zal het kalkoventerrein omgetoverd zijn tot een fraai marktterrein met tientallen kramen, duizenden lampjes, vuurkorven, kerstbomen, gezellige terrasjes en een muzikale omlijsting van koren. Uiteraard komt ook de kerstman langs en zal er gedurende de markt diverse sneeuwbuien plaats vinden.

BewustVechtdal is van 16.00 tot 22.00 uur aanwezig. Maak kennis met de aanbieders zoals:  o.a. Vedanta centrum voor bewustzijnsontwikkeling waar je het boek Koningskind kunt kopen, een energielezing kunt doen van 15 minuten of ontvang informatie over de diverse activiteiten. Doe een wens door een kaarsje te kopen en deze aan te steken. De opbrengst gaat naar het goede doel Vluchtelingenkinderen in Griekenland. Een vergeten groep kinderen die het erg moeilijk heeft. Of kom gewoon langs om een praatje te maken. 

Wie weet zie ik je vrijdag en anders wens ik je een hele liefdevolle en warme winterperiode toe.

Een hartelijke groet,

Renate Voetstra
Coördinator BewustVechtdal

Welkom Marieke van Lenthe als nieuwe aanbieder van BewustVechtdal!

Marieke heeft een coachingspraktijk in Schuinesloot waar ze mensen begeleid zodat ze weer terug gaan naar het vertrouwen in zichzelf en het leven.

De methodes die ze hiervoor gebruikt zijn:
Ademmethodes
Visualisaties
Lichtkrachtmeditaties
Bewustwordingstechnieken
Energiewerk
Coaching van binnenuit
Natuurcoaching

Door de methodes maken mensen zich los van overtuigingen, belemmeringen en opgelegde afspraken en kunnen ze enorme stappen in hun proces maken, zodat hun kracht en zelfvertrouwen weer stromen.

Neem gerust een kijkje op haar pagina bij BewustVechtdal.

Agenda voor de aankomende periode.