Moonlight shopping

Op 16 december staat BewustVechtdal van 16.00 tot 22.00 uur met een kraam op de sfeervolle markt Moonlight Shopping in kerstsfeer op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart. 

Wanneer de zon plaats maakt voor de duisternis, zal het kalkoventerrein omgetoverd zijn tot een fraai marktterrein met tientallen kramen, duizenden lampjes, vuurkorven, kerstbomen, gezellige terrasjes, en een muzikale omlijsting van diverse koren. Uiteraard komt ook de kerstman langs en zal er gedurende de markt diverse (nep) sneeuwbuien plaats vinden.

Als bezoeker kun je kennis maken met aanbieders van BewustVechtdal. Zo kun je het boek Koningskind kopen en laten signeren of een energielezing doen van 15 minuten bij Vedanta. 

Tijdens deze markt kun je als aanbieder van BewustVechtdal je producten verkopen of bedrijf promoten voor de eenmalige kosten van €12,50 euro. (BTW vrij)

Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel graag dat je folders op de kraam liggen, dan kan dit voor het bedrag van €5,00.

Wil je je aanmelden dan kan dat door een mail te sturen naar renate@bewustvechtdal.nl. Ben je nog geen aanbieder, maar wil je wel mee doen, schrijf je dan eerst in als aanbieder op de site van BewustVechtdal.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Renate (06 11266525)

Hartelijke groet,

Renate Voetstra
Coördinator BewustVechtdal