Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

04apr 2024
Liza Weald sessie in De Verbinderij

Heel | De Verbinderij
De Krim | De Verbinderij

“It’s time for our souls to be free”. Met haar muziek neemt Liza je mee op een dromerige innerlijke reis naar jouw diepste kern. Daar waar onvoorwaardelijke liefde gaat stromen en jouw intuïtie spreekt.

Ergens tussen de bomen van het feeërieke bos zingt een wilde vrouw haar zielenlied. Liza Weald schrijft bewuste gitaarliedjes over zelfliefde, persoonlijke groei, diepe waarheden van het leven en de natuur. “It’s time for our souls to be free”. Met haar muziek neemt Liza je mee op een dromerige innerlijke reis naar jouw diepste kern. Daar waar onvoorwaardelijke liefde gaat stromen en jouw intuïtie spreekt. Als nomade in een busje trekt Liza rond door Nederland en brengt ze met haar muzikale medicijn steeds meer mensen terug naar het hart. Een diep ontspannende en rakende luisterervaring. “Liza is een medicijnvrouw die mensen heelt met muziek.” Anders dan een concert is dit een “Liza Weald Sessie”, een avond waar jij helemaal de ontspanning in mag en de liedjes, zangimprovisaties en soundscapes van Liza Weald mag ontvangen.

Belangstelling of wil je anders betalen? Neem contact op of stuur een mail naar: infodeverbinderij

Tijdens de Liza Weald sessie zijn er stoelen aanwezig, zit of lig je graag op je eigen matje of kussentje/stoeltje neem die dan mee.

Informatie

04 apr 2024 | De Verbinderij gaat om 19:30 uur open
20.00 - 21.30
22,00 inc. koffie/thee
Maximaal 25 deelnemers.

Waar?

Praktijk Heel | De Verbinderij
Dommerswijk 23
7782 PB De Krim | De Verbinderij

Contact

Liza Weald sessie in De Verbinderij