Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24mrt 2023
Vrouwencirkel

coachingspraktijk Marieke
Anerveen (gem. Hardenberg)

Mijn grote verlangen is om samen met een mooie groep gelijkgestemde vrouwen een veilige warme plek te creëren. Waar we verbinden met onszelf met de groep en met dat wat is. Waar we gelijkwaardig zijn en mogen laten zien en horen wie wij zijn.

Hoe fijn is het om liefdevol ontvangen te worden, om volledig gezien en gehoord te worden, je welkom en gekoesterd te voelen. Maar waar ook je angsten, schaamte, verlegenheid, verdriet, blijdschap, onzekerheid, en verlangens er mogen zijn. Waar we gelijkwaardig zijn en waar we onze puur- en echtheid weer écht vanuit vertrouwen mogen laten zien en horen, zonder oordeel en advies.

Mooie lieve vrouw!

Heb jij ook behoefte om je meer te verbinden met jezelf en andere mooie gelijkgestemde vrouwen?

Even al je rollen, die je in je leven hebt aangenomen, los te laten. Even geen partner, moeder, vriendin, werknemer van…. Écht tijd voor jou om weer meer connectie te voelen. Te delen, geïnspireerd en gesteund te voelen, herkenning te horen en te voelen in elkaars verhalen. Maar bovenal je eigen kracht en wijsheid weer te durven voelen en van daaruit te spreken!

Dan is deze vrouwencirkel voor jou!

Er worden twee vrouwencirkels gestart.
Eén die elke maand, voor een half jaar met een groep vaste vrouwen gevierd wordt. Door elkaar vaker te zien en te omarmen, ontstaat er nog meer verbinding, vertrouwen en een diepgaande reis naar binnen.

Eén die elke maand wordt gevierd met de vrouwen die zich op dat moment geroepen voelen om in de cirkel aan te sluiten.

Wil je dit vrouwen samenZijn ook ervaren en vieren? Voel en wees welkom.

Informatie

24 mrt 2023 | 24 febr., 24 mrt. en 28 april. 2023
19.30 - 22.00
25,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Yurt

Anerveen (gem. Hardenberg)

Vrouwencirkel