Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24mrt 2023
Training Chetana (Bewust zelfmanagement en communicatie)

Vedanta
Hardenberg

Training Chetana creëert een stevig fundament voor de dingen die je wilt doen en bereiken in je leven zoals in relaties met o.a. partner, kinderen, je werk/beroep en de mensen waar je mee of voor werkt.

Een 8 daagse ervaringsgerichte training waarbij je een stevig fundament creëert voor de dingen die je wilt doen en bereiken in je leven zoals in relaties met o.a. partner, kinderen, collega's, je werk/beroep en de mensen waar je mee of voor werkt. Het geeft dat je makkeljker op een voor jou natuurlijke manier, je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen op een liefdevolle manier.

Deze training brengt je opnieuw in contact met het waarnemingskanaal in jezelf, waardoor de fysieke wereld op een nieuwe manier gevoeld en ervaren kan worden. Je wordt je bewust van de verschillende niveaus van uitwisseling in communicatie met anderen, zowel de letterlijke als de onzichtbare, telepatische communicatie. Door bewust te worden van de krachtige invloed daarvan op gedrag en ervaringen in het dagelijkse leven, wordt duidelijker welke positie jijzelf daarbij in kunt nemen. Communicatie verloopt soepeler voor jezelf en voor de ander, omdat het inzicht geeft in "wat van jouw is" en "wat van de ander".

Belangrijke thema's zijn: *Het onderzoek naar bewuste en onbewuste ideeën en overtuigingen. *De kracht van je aandacht. *Ervaren en afstemmen. *Transformeren. *Intenties. *Identiteiten. *Het belang van doelen. *Ambivalente gevoelens vrijmaken.

Informatie

24 mrt 2023 | 1e weekend: 24-25-26 maart, 2e weekend: 14-15-16 april 2023, 3e (doelen) weekend: 13 en 14 mei 2023
09.30 - 18.30
995,00 inclusief materiaal, koffie, thee en lunch
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Vedanta
Molenplein 7a
7771BC Hardenberg

Training Chetana (Bewust zelfmanagement en communicatie)