18feb 2023
Slow Stitching

Bea Hermans Coaching en Workshops
Kloosterhaar

In Slow Stitching wordt nieuwe creativiteit en oude technieken gecombineerd. Je werkt je met eigen regels, je eigen ideeën, met materialen die voorhanden zijn, je maakt je eigen plan en voert die uit zonder tijdsdruk.In de workshops leer je een aantal tec

In Slow Stitching wordt nieuwe creativiteit en oude technieken gecombineerd. Je werkt je met eigen regels, je eigen ideeën, met materialen die voorhanden zijn, je maakt je eigen plan en voert die uit zonder tijdsdruk. 

In de workshops leer je een aantal technieken, als je die kent kun je er mee gaan spelen. Door het uitvoeren van het handwerk kun je even een stapje terug zetten uit de waan van de dag.

In mijn atelier in Kloosterhaar is het lekker rustig en kun je vast een voorproefje nemen op de rust die Slow Stitching kan brengen. Omdat we een hele dag hebben kunnen we twee verschillende dingen doen; hoe je een journal maakt en bijhoudt en smiddags gaan we aan de slag met een project naar keuze.

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf je snel in.

Op zaterdag 18 februari in Kloosterhaar (het atelier is gelegen op de eerste etage).

Materialen zijn bij de prijs van € 95,00 inbegrepen evenals koffie, thee en lunch.

Heb je belangstelling maar komt deze niet gelegen, ik kan je op de hoogte houden van mijn plannen als je je naam doorgeeft. Wil je deze workshop voor je eigen groep op je eigen locatie afspreken dan is dat ook mogelijk.

Informatie

18 feb 2023
10.00 - 16.00
95,00 Dit is inclusief materialen, koffie thee en lunch
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Praktijkruimte / Atelier (op de eerste verdieping)
Emtenbroekerdijk 33
7694 TJ Kloosterhaar

Slow Stitching