08feb 2023
Slow Stitching

Bea Hermans Coaching en Workshops
Kloosterhaar

In Slow Stitching wordt nieuwe creativiteit en oude technieken gecombineerd. Je werkt je met eigen regels, je eigen ideeën, met materialen die voorhanden zijn, je maakt je eigen plan en voert die uit zonder tijdsdruk.In de workshops leer je een aantal tec

In Slow Stitching wordt nieuwe creativiteit en oude technieken gecombineerd. Je werkt je met eigen regels, je eigen ideeën, met materialen die voorhanden zijn, je maakt je eigen plan en voert die uit zonder tijdsdruk. 

In de workshops leer je een aantal technieken, als je die kent kun je er mee gaan spelen. Door het uitvoeren van het handwerk kun je even een stapje terug zetten uit de waan van de dag.

In mijn atelier in Kloosterhaar is het lekker rustig en kun je vast een voorproefje nemen op de rust die Slow Stitching kan brengen.

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf je snel in.

Data: op de woensdagen 8 februari, 22 februari en 8 maart van 19.30 – 22.00 in Kloosterhaar (het atelier is gelegen op de eerste etage).

Materialen zijn bij de prijs van € 95,00 inbegrepen evenals koffie en thee.

Heb je belangstelling maar komen deze data niet gelegen, ik kan je op de hoogte houden van mijn plannen als je je naam doorgeeft. Wil je deze workshop voor je eigen groep op je eigen locatie afspreken dan is dat ook mogelijk.

Informatie

08 feb 2023 t/m 08 mrt 2023 | dit is drie avonden: 8 feb, 22 feb. en 8 maart
19.30 - 22.00
95,00 Dit is inclusief materialen
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Praktijkruimte / Atelier (op de eerste verdieping)
Emtenbroekerdijk 33
7694 TJ Kloosterhaar

Slow Stitching