10mrt 2023
Stilstaan & Vooruitkijken op Terschelling

coachingspraktijk Marieke
Hoorn

Vier dagen onder dompelen in de natuur op een magisch eiland, om daar een diepe duik te nemen in jezelf. Tot rust te komen om de tijd te nemen om af te zakken naar je hart. Te voelen wat er speelt en wat gezien mag worden. Ga jij mee op avontuur?

De afgelopen jaren waren voor velen van ons pittig en misschien druk ik mij dan nog zacht uit. Een tijd waarin je misschien meer stress, teleurstellingen en pijn hebt ervaren.  Aan het begin van het jaar is het fijn, om te verstillen en om tijd te nemen om terug te blikken, te voelen en te ervaren hoe het met je is. Zo is de winterperiode ook een mooi moment om vooruit te kijken, om naar binnen te keren en te voelen waar jij behoefte aan hebt en stil te staan, bij welk pad jij wilt gaan bewandelen in 2023.

Een mooi moment om op een onvergetelijk avontuur te gaan. Om jezelf onder te dompelen in de kracht van de natuur. Om te ervaren hoe het is om je te verbinden met de natuur, de zon, het water, moederaarde en vooral de stilte en de weidsheid van het eiland.

Deze magische reis en de natuurelementen nodigen je uit om de reis naar binnen te maken, voorbij je controle en je denkende mind, om in je eigen wijsheid te schouwen en de schatten op te halen die daar op jou liggen te wachten. De wijsheid die jou helpen om van het nieuwe jaar een pracht jaar te maken. 

Voel jij hem ook, die jaaaaa, die diep van binnen klinkt? Die nieuwsgierigheid naar wat er te ontdekken en te ervaren valt als je verstilt en je verbindt met de groep, met jezelf, met de kracht van de natuur?

Informatie

10 mrt 2023 t/m 13 mrt 2023
13.30 - 15.00
525,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

Appartementenboerderij fam. de Hek

Hoorn

Contact

Stilstaan & Vooruitkijken op Terschelling