Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

08okt 2022
Themadag: werken met polariteiten

Vedanta centrum voor bewustzijnsontwikkeling
Hardenberg

Tijdens deze dag word je bewuster van de werking van polariteiten die een dualiteit geworden zijn wanneer je deze afwijst of bewondert. Er ontstaat dan een weerstand-verlangen. Je krijgt handvaten aangereikt hoe je hier bewuster mee om kunt gaan.

Deze dag staat in het teken van polariteiten. Het zijn twee tegengestelden van eenzelfde stroom. Alles op aarde bestaat uit twee. We hebben een zon en een maan. Er is vrede-oorlog, man-vrouw, positiviteit-negativiteit en zo kunnen we nog even doorgaan. Als je één van de polariteiten afwijst of bewondert dan is het onvrij. Je kunt er dan verstrikt in raken en datgene wat je niet wilt gaat juist een grote rol spelen in je leven. Er ontstaat weerstand-verlangen.
Tijdens deze dag word je bewuster van de werking van polariteiten die een dualiteit geworden zijn wanneer je deze afwijst of bewondert. Je krijgt handvaten aangereikt hoe je hier bewust mee kunt omgaan. Het gaat om de vrijheid, waardoor je weer kunt kiezen hoe je met het desbetreffende thema om wilt gaan in je leven.Datum: Zaterdag 8 oktober 2022
Tijd: 10.00-16.00 uur
Bijdrage: €84,00
Plaats: Hardenberg
Maximaal 8 mensen
Inclusief materiaal, koffie, thee, water, iets lekkers en een lunch

Informatie

08 okt 2022 | Inclusief materiaal, koffie/thee en lunch
10.00 - 16.00
84,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Vedanta centrum voor bewustzijnsontwikkeling
Molenplein 7a
Hardenberg

Themadag: werken met polariteiten